Voma, invective și injurii pentru angajații OBBCSSR

Acesta este unul dintre email-urile primite de angajații permanenți la sediul OBBCSSR și obligați să îl citească la trierea corespondenței:

“Duceti-va la munca daca vreti bani, nu va tinem pe spinarea noastra, noi muncim pt salariile noastre, le meritam, nu ca voi, care nu faceti absolut NIMIC! “

Duceti-va la munca, plecati acasa, nu va vrea nimeni, sunteti tot ce e mai josnic si abject si ati stat destul cu mana in buzunarele noastre! Prostii nu mai sunt dispusi sa va tolereze, plecati acasa IMEDIAT!!!”

Nu va e rusine, nesimtitelor, cum va permiteti sa pretindeti salarii de conditii de munca deosebite, cum e la medico legal? Nu aveti pic de rusine? Cand nu faceti absolut nimic si doar ne-ati furat ca in codru

Nu se justifica nici macar un salariu de 3000 de lei pt voi pt ca nu ii meritati, nu faceti nimic, nu va intereseaza decat sa ne furati din munca noastra dar aveti ghinion ca prostii bbc nu mai sunt dispusi sa fie jefuiti.

Duceti-va la munca, nesimtitelor ca sa pretindeti salariile noastre, stati pitite intr-o casa in centrul Bucurestiului si nu faceti nimic si aveti tupeul sa va dam din munca noastra salarii cand nu faceti nici 1% din munca noastra si nu aveti conditiile de munca de la medico-legal?

Nesimtite si nerusinate, ati lucrat vreodata in conditii de munca deosebite cum lucreaza acei bbc? Nerusinatelor, nu va potoliti pana nu ajungeti unde va e locul?

CERETI SCUZE IMEDIAT, nesimtitelor, acelor bbc care muncesc zilnic in conditii deosebite de munca, sporurile lor sunt legale, nesimtitelor si nerusinatelor, nu veti avea sporurile lor stand pe fb intr-o camera unde nu faceti absolut nimic!
TOATA VOMA PT NERUSINAREA SI NESIMTIREA VOASTRA CRASA SA LE PRETINDETI BANII LOR DIN MUNCA LOR CINSTITA!!!”

Cu membri care gândesc așa, chiar daca ar fi puțini, OBBCSSR trebuie desființat.

Citiți ca angajat al OBBCSSR zilnic mesaje ca cel de mai sus si veți simți stresul pe propria piele.
Citiți zilnic mesaje ca cel de mai sus ca angajat al OBBCSSR și va trebui să aveți imunitate crescută ca să rezistați la veninul și bătaia de joc din email-urile primite de la unii membri ai OBBCSSR (Toxicitatea mediului de lucru la sediul OBBCSSR este cel puțin la fel de mare ca in laboratoarele de anatomie patologică si toxicologie medico-legală).

ȘTIINȚA de a scrie, de a fundamenta orice document emis și ștampilat de OBBCSSR este cel puțin egală cu știința bbc-iștilor membri ai OBBCSSR de a valida și parafa buletine de analize medicale.


Conducerea OBBCSSR și angajații actuali permanenti ai OBBCSSR NU cerșesc creșterea cotizațiilor, pe ordinea de zi a CN NU va exista subiectul “cotizatia”, NU se va mai discuta despre creșterea cotizațiilor membrilor OBBCSSR pentru anul 2022.


Va exista VOLUNTARIAT din partea tuturor membrilor pentru OBBCSSR nu numai din partea membrilor organelor de conducere ale OBBCSSR ( AGN, CN, BExN) care au și ei LOCURI de MUNCĂ în sistemul sanitar la fel ca orice alt membru.

VOLUNTARIÁT s. n. Activitate desfășurată în folosul altor persoane sau al societății fără a urmări un câștig material. [Pr.: -ri-at] – Din fr. volontariat (după voluntar). sursa: DEX ’09 (2009)

Membrii organelor de conducere ale OBBCSSR NU sunt cerșetori ai cotizațiilor membrilor OBBCSSR și nici nu mai doresc sa muncească singuri și aproape gratis pentru membrii OBBCSSR.