SCINDAREA OBBCSSR

Propunerea scindarii/ reorganizarii OBBCSSR rămâne depusă la Ministerul Sănătății însoțită de 31 de tabele și o listă cu semnături falsificate ale unor membri ai OBBCSSR pentru că Judecătoria Lehliu – Gară din jud. Călărași a respins procesul ,conform Comunicării din data de 30.08.2021, în care cei 3500 de membri ai OBBCSSR îi solicită membrului filialei OBBCSSR Călărași Cezar Cristian Rădulescu actual director executiv al DSP Călărași numit politic din 2019, retragerea de la Ministerul Sănătății a tabelelor și a listei cu semnăturile falsificate ale membrilor OBBCSSR precum și a propunerii scindării OBBCSSR pe care le-a depus în anul 2018 la Ministerul Sănătății.


La Ministerul Sănătății rămâne depusă propunerea membrului filialei OBBCSSR Călărași Cezar Cristian Rădulescu de reorganizare/scindare a OBBCSSR în două organizații profesionale independente: Colegiul Biologilor, Biochimiștilor și Colegiul Chimiștilor chiar dacă propunerea este însoțită de semnături falsificate.

Parchetul și Poliția Sectorului 2 București efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de fals si uz de fals asupra a trei membri din filialele OBBCSSR Călărași, Vaslui și Dolj conform adresei nr. 3126456/03.06.2021 primită de OBBCSSR.

OBBCSSR așteaptă decizia Ministerului Sănătății privind propunerea scindării/reorganizării OBBCSSR în două organizații profesionale independente: Colegiul Biologilor, Biochimiștilor și Colegiul Chimiștilor depusă la Ministerul Sănătății de biologul Cezar Cristian Rădulescu deoarece OBBCSSR nu își permite să continue acest proces pentru că venitul lunar actual al OBBCSSR este mai mic decât salariile lunare brute a 6 (ȘASE) membri ai OBBCSSR care lucrează în același laborator de stat cărora salariile le-au fost crescute de la 1 august 2020 prin demersurile din Parlament ale președintelui în exercițiu al OBBCSSR.