ALT PROCES IMPOTRIVA OBBCSSR

OBBCSSR trebuie să se apere cu avocat în data de 15.09.2021 la procesul depus ÎMPOTRIVA sa la Judecătoria Sectorului 2 din București de către un biolog angajat la UMF București și nu biolog în sistemul sanitar, absolvent al Facultății de Biologie din București, fost consilier onorific numit politic de fostul ministru PSD al Sănătății doamna Sorina Pintea, care a solicitat înscrierea în OBBCSSR fără să îndeplinească toate condițiile legale actuale de înscriere în OBBCSSR publice pe http://www.obbcssr.ro.


“Eu am un text scris de manuta OBB in care spun ca in cazul meu nu este nevoie sa fiu membru OBB pentru ca lucrez in invatamantul superior.”

Facebook este declarat de instanță spațiu public chiar dacă grupurile de Facebook sunt declarate închise după cum a pronunțat Înalta Curte de Justiție și Casație (ÎCCJ) în decizia definitivă și irevocabilă de pe 27 noiembrie 2014 – Decizia nr. 4546/2014.


”Facebook, chiar dacă este accesibil unui număr restrâns de persoane, constituie spațiu public, și nu privat”.
OBBCSSR a primit adresă de la Institutul ”Marius Nasta” din București prin care se comunică faptul că:

  • ”împotriva d-lui Cocoș Relu s-a înaintat acțiune în instanță, dosar nr. 11954/03/2021 care se află pe rolul Tribunalului București, Secția a – VIII-a Conflicte de Muncă și Asigurări Sociale” – document public.
  • Contractul individual de muncă înregistrat în Registrul general de evidență a salariaților a încetat cu data de 17.06.2021.


OBBCSSR consumă resursele pentru a se apăra în procese depuse de către solicitanți ai înscrierii în OBBCSSR care nu îndeplinesc toate condițiile legale actuale.


Mulți absolvenți în domeniul / profilul biologie/ biochimie/ solicitanți de înscriere în OBBCSSR doresc să beneficieze de drepturile profesionale actuale câștigate de OBBCSSR pentru membrii săi – parafa, punctaj CNAS, etc. fără a îndeplini nivelul actual de formare profesională a profesiilor de “biochimist medical specialist, biolog medical specialist, chimist medical specialist” menționate în OG nr. 18/30.08.2021 art. 942, lit. (b).