Procesele OBBCSSR

Procesele OBBCSSR sunt un instrument legal de aparare a profesiilor de bbc ist in sistemul sanitar, a drepturilor profesionale legale si a dreptului constitutional la imagine al OBBCSSR si a dreptului constitutional la imagine al fiecarui membru al OBBCSSR.


Procesele OBBCSSR vor continua pana cand se va face dreptate si toti vinovatii vor fi trasi la raspundere pentru toate prejudiciile aduse OBBCSSR si membrilor sai.

La Ministerul Sanatatii se afla depuse semnaturile declarate falsificate de catre 12 membri ai OBBCSSR.
9 membri ai filialei OBBCSSR Dolj au la MS semnaturile declarate falsificate:

  • un membru al filialei OBBCSSR Dolj cu semnatura declarata falsificata depusa la MS doreste sa stie ce actiuni a intreprins OBBCSSR pentru ca nu este “ de acord” sa i se falsifice semnatura;
  • un membru al filialei OBBCSSR Dolj cu semnatura declarata initial falsificata depusa la MS si-a modificat de trei ori declaratiile, instanta urmand a decide care dintre cele trei declaratii este reala.
  • Trei membri ai OBBCSSR au plangeri penale depuse la institutiile statului privind semnaturile declarate falsificate depuse la MS si se afla in faza efectuarii cercetarilor referitoare la incalcarea Codului Penal.