OBBCSSR asteapta propuneri la Planul strategic al EFLM pe care sa le trimita la EFLM pana la 18.12.2022.

Vizibilitatea internationala a OBBCSSR este asigurata de catre cei
274 de membri ai OBBCSSR care sunt membri ai EFLM Academy in anul 2023 si cei
76 de membri ai OBBCSSR care sunt inregistrati in anul 2023 la Comisia Europeana in Registrul European al Specialistilor in Chimie Clinica si Medicina de Laborator alaturi de medici cu soecialitatea medicina de laborator din toate statele membre ale UE si din Romania.
EFLM a confirmat in 30.11.2022 inregistrarea ” in bloc” de catre OBBCSSR a membrilor sai care au raspuns favorabil la email ul trimis in luna mai 2022 de OBBCSSR tuturor celor 3500 de membri inregistrati in Registrul Unic .
OBBCSSR este din aprilie 2020 in urma demersurilor Doctor in medicina Constanta Popa , Presedinte al OBBCSSR, membru afiliat al Federatiei Internationale de Chimie Clinica si Medicina de Laborator (IFCC) si membru afiliat al Federatiei Europene de Chimie Clinica si Medicina de Laborator ( EFLM).
Din Romania AMLR este membru cu drept de vot al IFCC si EFLM.

Fiecare membru al OBBCSSR va primi pe adresa de email cu care este inregistrat in Registrul Unic National un email de la EFLM.
Avand in vedere apropierea sarbatorilor inca nu putem sti data estimativa cand vor fi transmise certificatele de la EFLM – membru al EFLM Academy si EuSpLM.