Manipularea pe facebook impotriva OBBCSSR

OBBCSSR a raportat la facebook două grupuri de facebook- MedicalScientistBBC si MedicalBBC (fostul grup de facebook asociatiabbc) precum si contul de facebook Ana Anton care de 4 ani și în continuare își bat joc de OBBCSSR și de președintele în exercițiu al OBBCSSR.

Ultima postare de azi noapte 18.10.2021, a fost actualizarea fotografiei grupului cu o imagine și un articol apărute în 02.04.2019 in ziarul “Evenimentul zilei” (care nu mai există în arhiva online a ziarului) în care autorul articolului scrie:
“Anual, laborantii din spitalele romanesti trebuie sa plateasca o taxa catre aceasta organizatie profesionala”.

Coperta noului grup de facebook este poza presedintelui OBBCSSR in exercitiu dar OBBCSSR nu este organizatia profesionala a “laborantilor”.


La vremea apariției articolului în ziarul “Evenimentul zilei” in 02.04.2019 mai mulți membri ai OBBCSSR și-au exprimat cu mânie opiniile pe pagina de facebook a ziarului.


Dacă există “laboranti” membri ai OBBCSSR acum există un grup de facebook care strânge rândurile “laborantilor” împotriva OBBCSSR.

Oare de ce apar astfel de articole pe facebook acum când MS schimbă “intr-un context mai larg” legislația privind BBC-iștii?
NOTA:
Ana Anton este aparent un cont fals.
De ce nu are curajul un “laborant” să își asume noua copertă cu numele / prenumele real?
Poate se teme de mânia BBC-iștilor care nu sunt “laboranti”?