Felicitari membrilor din filiala OBBCSSR Bucuresti

Felicitari tuturor membrilor filialei OBBCSSR Bucuresti participanti la Conferinta de alegeri din 24.02.2024 !

La Palatul Parlamentului in data de 24.02.2024 au fost la Adunarea de dare de seama si alegeri a filialei OBBCSSR Bucuresti 57 % dintre participantii cu drept de vot din filiala Bucuresti, o prezenta foarte buna comparativ cu cea a colegilor nostri farmacisti din Bucuresti care la alegerile lor din luna februarie 2024 au fost doar aprox 5% fapt pentru care si ei vor avea al doilea tur de alegeri in luna martie 2024 dupa cum au anuntat si dansii public .

Participantii membrii OBBCSSR din filala Bucuresti, au purtat discutii interactive cu dorinta de a gasi solutii la situatia actuala legislativa in schimbare.

Desi a fost o prezenta foarte buna la alegeri, nu au fost participanti conform legii “ doua treimi “= 67% dintre membrii cu drept de vot, deci nu a fost indeplinita cerinta art 36 alin (3) a Legii 460/2003 “două treimi din numărul total al delegaţilor”.

Locul desfășurării alegerilor va fi comunicat pe data de 1 martie 2024 dupa ce va fi cunoscut numarul potentialilor participanti la vot si va exista un contract ferm de inchiriere a salii de vot.

Toate documentele necesare pentru exercitarea democratica a votului sunt publice pe http://www.obbcssr.ro – Legea 460/2003, Codul de etica avizat de MS, Statutul OBBCSSR, Regulamentul electoral, Lista candidatilor in ordinea alfabetica, etc.