ROMANIA pe harta stiintifica a lumii in medicina de laborator

ROMANIA a fost in data de 29.09.2021 timp de 80 de min. pe harta stiintifica a lumii in medicina de laborator.
Constanta Popa, Doctor in Medicina, Specialist European in Chimie Clinica si Medicina de Laborator ( EuSpLM), a organizat si moderat sub egida Federatiei Internationale de Chimie Clinica si Medicina de Laborator ( IFCC)
webinarul international “ Quality management of laboratory test results during the pandemic”.


Conform datelor furnizate de IFCC, webinarul la care Dr. Constanta Popa a fost organizator si moderator a avut cea mai larga audienta a unui webinar IFCC din anul 2021, fiind integistrati peste 5000 de specialisti ( mai mult de 3000 de specialisti in medicina de laborator din intreaga lume alaturi de alti peste 2000 de specialisti in medicina de laborator din Romania), pentru a participa la webinarul international “ Quality management of laboratory test results during the pandemic”.

Trei tineri specialisti romani , doctori in stiinte si cadre universitare :Dr. Daniel Cruceriu din Cluj- Napoca, Dr. Geogeta Sorescu din Bucuresti, Dr. Ahmadi Mirela din Timisoara au prezentat lucrari stiintifice care au facut ROMANIA vizibila in lume pentru ca timp de o ora si 20 de minute, peste 3000 de specialisti in medicina de laborator din intreaga lume au aflat la webinarul international din 29.09.2021 ca si ROMANIA aduce contributia ei stiintifica in medicina de laborator in lupta cu COVID-19.


Lumea ne va respecta si va afla de ROMANIA daca fiecare dintre noi facem ROMANIA cunoscuta in lume, fiecare dupa puterile lui.