RASPUNSUL OBBCSSR la intrebarea ”De ce ati schimbat modul lunar de plata al cotizatiei prin RUNOS care funcționa perfect?”

Modul de plata al cotizatiei prin RUNOS nu functiona ”perfect” pentru ca
pe extrasul de cont bancar al OBBCSSR exista numai numele depunatorului care este angajatorul membrilor OBBCSSR ,
nu exista numele/ prenumele membrilor OBBCSSR.
Exemplu din FOTO


Pe extrasul de cont bancar al OBBCSSR exista numai ceea ce este scris “ DSP” fara localitate, fara numele/ prenumele bbc istilor carora li s-a retinut cotizatia pe statul de plata, fara suma retinuta fiecarui bbc ist drept cotizatie de membru.
Sumele retinute de RUNOS pe statutul de plata nu se regasesc in extrasul de cont al OBBCSSR cu numele/ prenumele persoanei pentru care a fost suma retinuta pe stat deci nu pot fi identificati ca membri ai OBBCSSR.


Angajatorii publici sau privati , in acest caz, Directia de Sanatate Publica, nu este membru al OBBCSSR si nici nu reise pentru care bbc isti a virat cotizatia in contul OBBCSSR.


Pe extrasul de cont bancar al OBBCSSR trebuie să se regaseasca cu nume/prenume fiecare membru al OBBCSSR deoarece datele cu nume/ prenume din extrasul de cont bancar vor fi transferate in Registrul OBBCSSR si apoi din Registrul Unic al OBBCSSR in Registrul MS care va fi proprietatea statului roman.


Acesta este primul pas in digitalizarea Registrului Unic al OBBCSSR .
Urmatorul pas in digitalizarea Registrului Unic al OBBCSSR va fi crearea pe web www.obbcssr.ro a unui cont propriu, individual, al fiecarui membru al OBBCSSR care va fi autogestionat de catre fiecare membru al OBBCSSR incepand probabil cu anul 2023.