Puncte EMC 2021

Membrii OBBCSSR pot realiza in 2021 cele 40 de puncte anuale obligatorii conform OMS 1301/2007 in programul de educatie medicala continua din participarea la diferite manifestari stiintifice nationale, europene sau internationale.


Fiecare membru al OBBCSSR decide modul in care realizeaza si demonstreaza educatia medicala continua in domeniul sau de interes profesional medical si in specialitatea/ specialitatile detinute in sistemul sanitar.


Surse de informare privind cursuri, seminarii, simpozioane, conferinte, congrese dedicate laboratorului de analize medicale sunt, fara a se limita la, paginile de web oficiale ale asociatiilor profesionale nationale, europene, internationale:

Fiecare membru al OBBCSSR este rugat sa pastreze orice certificat de participare la orice manifestare stiintifica din anii 2021-2022 pana cand va solicita viza OBBCSSR pentru anul 2022.
Toti membrii activi ai OBBCSSR vor primi pe adresa personala de email din RUN in timp util de la sediul OBBCSSR informatii suplimentare privind solicitarea vizei OBBCSSR pentru anul 2022.