Procesul privind SCINDAREA OBBCSSR fara consultarea membrilor

În data de 19.03.2021 va avea loc un nou termen  la procesul înaintat de OBBCSSR la Judecătoria Lehliu-Gara, jud. Călărași biologului membru al OBBCSSR,  Cezar Cristian Rădulescu, actual director executiv al DSP Călărași la solicitarea unor colegi cu semnăturile falsificate depuse la MS, privind solicitarea retragerii  de la MS a propunerii scindării OBBCSSR în două organizații profesionale independente: o organizație profesională a biologilor, biochimistilor și o altă organizație profesională a chimiștilor – vezi FOTO 1.

Propunerea privind SCINDAREA OBBCSSR fără consultarea membrilor depusă la MS  este însoțită de:

  • 12 semnături falsificate ale membrilor OBBCSSR – vezi FOTO 2 și vezi FOTO 3 – corespondența pe WhatApp;
  • 33 de semnături ale membrilor OBBCSSR date în alt scop – salarizare, memorii, prezența la protestul de la MM, etc. conform declarațiilor membrilor OBBCSSR date de pe e-mailul cu adresa din RUN sau sub semnătura olografă.

Însăși grupul de facebook ”asociațiabbc” a făcut ”o mică investigație” și a constatat prezența semnăturilor falsificate din județul Dolj  pe listele care se află încă depuse la MS – vezi FOTO 4.

OBBCSSR nu solicită pârâtului daune materiale pentru prejudiciul de imagine adus OBBCSSR – citește AICI solicitările OBBCSSR din Chemarea în judecată a pârâtului.

Niciun membru al OBBCSSR, nici măcar propria colegă din laborator a pârâtului, nu au ca așteptare scindarea OBBCSSR, conform formularelor de solicitare a vizei OBBCSSR pentru anul 2021 centralizate până în prezent.

Reclamantul în acest proces NU este președintele OBBCSSR ci întreaga organizație profesionala OBBCSSR care nu a fost consultată de către biologul membru al OBBCSSR Cezar Cristian Rădulescu privind depunerea la MS a propunerii scindării OBBCSSR, fapta recunoscută de către pârât în instanță la Judecătoria sectorului 2 – citește AICI – într-un alt proces IMPOTRIVA OBBCSSR pe care l-a pierdut la fel ca și alte două procese depuse de biologul Rădulescu Cezar Cristian ÎMPOTRIVA OBBCSSR – citește AICI – procesele ÎMPOTRIVA OBBCSSR depuse de biologul Rădulescu Cezar Cristian și pierdute în instanță .