Președintele OBBCSSR Dr. Constanța Popa – o personalitate internațională

Președintele OBBCSSR Doctor în Medicină Constanța Popa este prezent la pag. 134 a Revistei IFCC apărută cu ocazia aniversării a 70 de ani de existență a Federației Internaționale de Chimie Clinică și Medicină de Laborator (IFCC) disponibilă la https://www.anmys.com/download/70Anniversary_07.pdf.

Doctor în Medicină Constanța Popa este o personalitate internațională în medicina de laborator:

  • ”Ghid practic orientativ – 15 analize medicale importante în COVID 19” al Dr. Constanța Popa este prezentat pe pagina oficială publică a IFCC alături de alte cinci Ghiduri / Manuale din Irlanda, China, Corea, Portugalia pe lista Global Practice Guidelines / Handbooks.
  • unicul webinar care a avut loc în data de 29.09.2021 în România în medicina de laborator sub auspiciile IFCC cu titlul ”Quality management of laboratory test results during the pandemic” a fost organizat de Doctor în Medicină Constanța Popa și a avut cea mai largă audiență din anul 2021 conform declarațiilor reprezentanților IFCC.

România există pe harta științifică a  lumii în Medicina de Laborator prin reprezentantul legal al OBBCSSR Dr. Constanța Popa.