OBBCSSR la stirile DIGI24

Stimați colegi, 

În data de 14.07.2021 în calitate de secretar general al BExN am avut o intervenție telefonică în direct la știrile de la ora 11.00 al postului TV Digi 24. 

Toți membrii aleși democratic legal și statutar cu funcții în organele de conducere ale OBBCSSR avem locuri de muncă în sistemul sanitar, plătim cotizație la OBBCSSR și suntem la fel de îngrijorați ca fiecare membru al OBBCSSR privind viitorul profesiilor noastre în sistemul sanitar și implicit privind viitoarele noastre drepturi profesionale și salarizarea noastră  viitoare. 

Ca membri  cu  funcții de conducere facem tot ceea ce putem noi în condițiile actuale pentru a ne apăra profesiile și drepturile profesionale legale actuale pentru că ne apărăm și drepturile noastre profesionale și salariale. 

Intervenția mea telefonică la postul TV DIGI 24 privind lipsa nominalizării de către Ministerul Sănătății într-un act legislativ a specialităților noastre obținute legal, atât înainte cât și după anul 2004 când a fost înființat OBBCSSR, precum și nivelul nostru actual de salarizare  o puteți urmări integral AICI

Cu respect, 
Secretar general al BExN al OBBCSSR,
Dorina Popa
Biochimist medical principal în Biochimie medicală
Biochimist medical specialist în Managementul calității pentru laboratoarele de analize medicale
Specialist European în Chimie Clinică și Medicina de Laborator (EuSpLM)