Multumiri membrilor filialei OBBCSSR Bucuresti

Mulțumiri membrilor filialei OBBCSSR București care au înteles că OBBCSSR este cea mai săracă organizație profesională a profesioniștilor din laboratoare – medici, farmacisti, biochimiști, biologi, chimiști, asistenți medicali – pentru că:

  1. CEA MAI MARE cotizație plătită de un BBC-ist principal de 30 de lei lunar ESTE MAI MICĂ decât CEA MAI MICA cotizație plătită de un asistent medical de debutant care este de 37 de lei lunar reprezentand 1% din salariului minim brut pe economie de 3700 lei pe care îl încasează prin LEGE
    ORICE salariat de la stat sau de la privat indiferent daca este asistent medical sau bbc ist;
  2. cotizația membrilor OBBCSSR nu a fost crescută din anul 2018 nici la privat nici la stat deși la stat prin eforturile personale ale Dr. Constanța Popa au fost crescute salariile bbc istilor de la stat prin legea nr. 51/2020 aplicată la 1 august 2020 si a fost recastigata IERARHIA “bbc istului din sistemul sanitar” care era in Legea 153/2017
    SUB asistentul medical licentiat cu licenta de 3 ani la medicina si specialitatea laborator clinic;
  3. OBBCSSR este cu cei aproximativ 4000 de membri cea mai mică organizație profesională a profesioniștilor din laboratoare – medici, farmacisti, biochimiști, biologi, chimiști, asistenți medicali – conform datelor oficiale publicate de MS si prezentate – vezi FOTO din cartea “ Controlul calitatii rezultatelor analizelor medicale” – autori Constanta Popa si Georgeta Sorescu care a primit recenzii favorabile din partea medicilor clinicieni;

Turul II al alegerii Consilului Municipiului București pentru mandat 2024-2028 va avea loc în data de 9 martie 2024 conform Legii nr. 460/2003 și a Regulamentului Electoral al OBBCSSR public pe http://www.obbcssr.ro.

Înregistrarea participării la vot pentru turul II al alegerii Consilului Municipiului București a fost sistată în termenul anunțat la data de 01.03.2024 ora 12.00.

Votarea componenței Consilului Municipiului București pentru mandat 2024-2028 va avea loc în intervalul orar 10.00 – 12.00 la Institutul Național de Statistică unde a fost inchiriată o sală pentru suma de 1444.61 lei pe care OBBCSSR și-o permite, corespunzătoare numărului înscrișilor la vot pentru turul II al alegerii Consilului Municipiului București.

OBBCSSR are un sediu UNIC atat pentru filiala Bucuresti cu 1184 membri activi, pentru TOATE filialele județene cât și pentru sediul central într-un apartament închiriat într-un bloc vechi de locuințe unde nu este permis accesul a zeci și sute de persoane.
OBBCSSR nu are sediul într-o clădire de ex precum Colegiul Farmaciștilor ca să poată organiza un vot la propriul sediu.

Detalii privind turului II al al alegerii Consilului Municipiului București vor fi trimise exclusiv membrilor din filiala OBBCSSR București dupa data de 4 martie 2024.