MS revizuiește “actele legislative care îi privesc pe BBC-iștii din sănătate”

Un număr din ce în ce mai mare de membri ai OBBCSSR au înțeles de ce Ministerul Sănătății (MS) a discutat despre profesiile noastre pentru modificarea actualei noastre Legi de reglementare 460/2003 cu un grup de BBC-iști în anul 2017 PE ASCUNS de OBBCSSR și de conducerea OBBCSSR.


Adresa primită de OBBCSSR de la MS – citește AICI – confirmă faptul ca funcționarii din cadrul MS lucrează în continuare la revizuirea actelor legislative privind exercitarea profesiilor de BBC în sistemul sanitar.


BExN al OBBCSSR a solicitat MS stabilirea unui calendar de întâlniri ale reprezentanților MS cu reprezentanții LEGALI ai OBBCSSR privind revizuirea legislației referitoare la exercitarea profesiilor de BBC în sistemul sanitar – citește AICI.


Toate argumentele și toate discuțiile privind revizuirea legislației referitoare la profesiile noastre în sistemul sanitar le vom publica transparent pe www.obbcssr.ro.


Toți membrii OBBCSSR vor participa și vor fi informați constant PUBLIC pe pagina oficială de web www.obbcssr.ro privind revizuirea de către MS transparenta, democratică și în consens cu valorile europene a actelor legislative care îi privesc pe BBC-iștii din sistemul sanitar.

Membrii OBBCSSR trebuie să urmărească constant pagina de web oficială a OBBCSSR www.obbcssr.ro dacă doresc să fie informați despre viitorul profesiilor de BBC-ist în sistemul sanitar.