EuSpLM – Specialist European in CHIMIE CLINICA si MEDICINA de LABORATOR inregistrat in Registrul EUROPEAN al EuSpLM

OBBCSSR reaminteste public TUTUROR membrilor OBBCSSR sa trimita URGENT in perioada pana la 15.nov.2023 pe email – citeste pe web articolul “Inregistrarea “in bloc” a membrilor OBBCSSR in EFLM in anul 2024” – solicitarile pentru inregistrarea in bloc de catre OBBCSSR la EFLM ca EuSpLM toti membrii OBBCSSR cu profesii de BIOCHIMIST, BIOLOG ȘI CHIMIST ÎN SISTEMUL SANITAR DIN ROMÂNIA care au medicalizat PROFESIA prin program de master medical post licenta indiferent daca licenta este in biologie, chimie, biochimie si studierea disciplinei Hematologie, cei care detin legal cel putin o specialitate de la MS, indeplinind in acest fel cerintele/ conditiile EFLM si sunt EuSpLM la fel ca medicii cu specialitatea medicina de laborator.

Este foarte important ca OBBCSSR sa faca public pe www.obbcssr.ro NUMARUL membrilor OBBCSSR care indeplinesc cerintele/ conditiile EFLM si sunt EuSpLM la fel ca medicii cu specialitatea medicina de laborator.


In acest moment angajatii OBBCSSR au identificat cel putin 450 de membri ai OBBCSSR care indeplinesc cerintele/ conditiile EFLM si sunt EuSpLM la fel ca medicii cu specialitatea medicina de laborator.


TREBUIE TOTI cei 450 de membri sa solicite inregistrarea in bloc ca EuSpLM in interesul mentinerii drepturilor profesionale actuale ale profesiilor de bbc ist in sistemul sanitar.


FIECARE dintre cei 450 de membri trebuie sa dea dovada de solidaritate si sa inteleaga importanta pentru PROFESII a inregistrarii in bloc ca EuSpLM pentru anul 2024.