“Volumul ar trebui sa fie prezent in biblioteca” recenzia Prof Univ Dr Emanoil Ceausu

Revista “Viața medicală” a publicat în data de 30.09.2022 recenzia dlui Prof. Univ. Dr. Emanoil Ceausu a volumului “Controlul calității rezultatelor analizelor medicale” cu autori Doctor in medicina Constanta Popa și Dr. Georgeta Sorescu în care a scris că “volumul ar trebui sa fie prezent in biblioteca tuturor celor care lucrează in laboratoarele de medicina dar si a medicilor clinicieni indiferent de specialitate” – vezi FOTO.

Prefața cărții “Controlul calității rezultatelor analizelor medicale” este semnată de doi reputați specialiști în domeniul Managementului din sănătate care au apreciat laudativ contribuția Dr. Constanta Popa și Dr. Sorescu Georgeta în domeniul ”Managementul calităţii în laboratorul medical”:

  • Prof.Univ.Dr. Petru Armean Universitatea de Medicina și Farmacie ‘’Carol Davila’’ București – ”Consider că apariția acestei cărți completează cu date practice și la zi domeniul ”Managementul calităţii în laboratorul medical”.
  • Dr. Nanu Lavinia Mihaela, Director Centrul Național de Dezvoltare Profesională în Domeniul Sanitar (CNDPDS), Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București – “Aceste informații bine structurate și documentate pot veni în sprijinul actualizării procedurilor de management al calității în laboratoarele medicale, spre beneficiul sistemului de sănătate, unităților sanitare, profesioniștilor și nu în ultimul rând al beneficiarilor serviciilor de sănătate, respectiv pacienții.”