Membrii OBBCSSR pot fi inscrisi/ reinscrisi de OBBCSSR in anul 2024 NUMAI concomitent ca membri ai EFLM Academy si EuSpLM in Registrul European

OBBCSSR este membru afiliat al EFLM si IFCC din aprilie 2020 unde plateste la fiecare dintre aceste organizatii o cotizatie anuala din cotizatiile anuale platite de membrii OBBCSSR fapt multumita caruia membrii OBBCSSR au putut si pot participa GRATUIT la manifestari stiintifice ale IFCC si EFLM pentru a realiza GRATUIT punctele EMC in programul de pregatire profesionala continua.

Pentru ca OBBCSSR este membru afiliat al EFLM din aprilie 2020 membrii OBBCSSR se pot inscrie / reinscrie anual ca membri ai EFLM Academy si EuSpLM in Registrul European al EuSpLM cu toate avantajele acestor calitati publice pe https://www.eflm.eu/site/page/a/1558.

OBBCSSR incepe in perioada 1 noiembrie – 15 noiembrie 2023 inscrierea/reinscrierea ”in bloc” contra cost (Block Enrollment/ BE) a membrilor sai care indeplinesc conditiile de inregistrare concomitenta in EFLM Academy si in Registrul European al EuSpLM pentru anul 2024.

Condițiile pentru a fi înscrisi / reinscrisi de OBBCSSR in anul 2024 ”in bloc” in EFLM Academy si in Registrul European al EuSpLM sunt:

  1. sa faca dovada platii cotizatiei anuale de membru al OBBCSSR pentru anul 2024;
  2. sa faca dovada achitarii sumei de 125 lei cu OP personal sau prin transfer bancar din contul personal in contul OBBCSSR RO96 BRDE445 SV25945734450 BRD Dorobanti;
  3. sa faca dovada indeplinirii Criteriilor / Conditiilor EFLM publice pe https://www.eflm.eu/site/page/a/1302 pentru inscrierea concomitenta in EFLM Academy si in Registrul European al Specialistilor in Chimie Clinica si Medicina de Laborator (ca EuSpLM) adica sa trimita dovada absolvirii, dupa caz, conform legislatiei valabile aplicabile in acel moment, a unui program de master in medicina, biologie sau chimie sau echivalent, cursuri postuniversitare de 1-2 ani la UMF uri (diploma/certificat) cu suplimentul programului de master din care rezulta studierea disciplinei Hematologie, dupa caz, pe suplimentul diplomei de licenta;
  4. sa completeze Formularul individual de solicitare a inrolarii concomitente de catre OBBCSSR ”in bloc” in EFLM Academy si Registrul European al EuSpLM – descarca AICI – existent public pe http://www.obbcssr.ro si sa-l transmita completat pe email office@obbcssr.ro pana la data de 15 nov. 2023.

OBBCSSR va face publica pe www.obbcssr.ro lista membrilor OBBCSSR care indeplinesc conditiile si sunt inrolati concomitent in EFLM Academy si in Registrul European al Specialistilor in Chimie Clinica si Medicina de Laborator.