INVITATIE pentru tinerii membri ai OBBCSSR

Tinerii membri ai OBBCSSR au oportunitatea de a castiga RESPECTUL comunitatii medicale internationale cu ocazia “IFCC Global Med Lab Week – cu tema din anul 2024 “ Labs Save Lives”.
Care sunt oportunitatile oferite de IFCC asa cum au fost primite de OBBCSSR ?

“Section 1:
(a) Preparation of short videos between 2-6 minutes in which clinicians or
patients share their experiences explaining how the laboratory and
laboratory professionals have made a significant contribution to patient
care ;

b) Preparation of podcasts of between 1-4 minutes ;
Section 2:
Lecture and webinar presentations in which laboratory and other professionals participate and highlight the role of laboratory professionals;

Articles in newspapers highlighting the role of laboratories and laboratory professionals.”

Toate propunerile sunt asteptate a fi primite pe adresa de email presedinte@obbcssr.ro
pana la data de 15 martie 2024 pentru a le putea apoi transmite la IFCC.

Este timpul ca tinerii din OBBCSSR sa foloseasca oportunitatea si sa continue RESPECTUL comunitatii medicale internationale castigat de mine pentru OBBCSSR.

Membrii OBBCSSR au acces gratuit la manifestarile stiintifice ale IFCC pentru punctele EMC acumulate anual in programul de pregatire profesionala continua in medicina de laborator deoarece
am reusit ca OBBCSSR sa fie membru afiliat al IFCC in aprilie 2020
castigand prin IFCC RESPECTUL comunitatii medicale internationale pentru ca:

 1. In calitate de profesionist din sistemul sanitar din Romania, Doctor in medicina si Presedinte al OBBCSSR, am scris GHIDUL OBBCSSR GUIDE – 15 MEDICAL LABORATORY TESTS (14.05.2020) pe care
  l-am trimis Federației Internaționale de Chimie Clinică și Medicină de Laborator (IFCC)
  care în luna mai 2020 l-a postat pe site-ul sau oficial www.ifcc.org ” pentru a fi de folos laboratoarelor din întreaga lume“.
  Am reușit să pun România pe harta stiintifică a lumii în lupta împotriva noului coronavirus cu ajutorul Federației Internaționale de Chimie Clinica si Medicina de Laborator.

În luna iunie 2020 Federația Internațională de Chimie Clinică și Medicina de Laborator (IFCC) a scris un articol despre OBBCSSR, membru afiliat al IFCC, care poate fi citit accesând https://www.ifcc.org/media/478500/ifccenewsjune2020.pdf

Ghidul scris pentru OBBCSSR are 11921 de ”vizionări” din peste 21 de țări:
România, SUA, China, Austria, India, UK, Germania, Italia, Rusia, Franța, Danemarca, Turcia, Polonia, Canada, Filipine, Olanda, Ucraina, Africa de Sud, Bulgaria, Pakistan și Columbia.
Ghidul a fost un succes prezentand interes pentru oamenii de știință din întreaga lume ca si celelalte patru GHIDURI privind COVID-19 publicate de mine sub sigla OBBCSSR.
Cel mai accesat este link- ul https://www.obbcssr.ro/wp-content/uploads/2020/04/Ghid-4-Versiune-finala-ora-19-30-sm-2.pdf

 1. In calitate de profesionist din sistemul sanitar din Romania, Doctor in medicina si Presedinte al OBBCSSR,
  am organizat in Romania primul webinar international al IFCC in 29.09.2021 care a avut 4909 participanti dintre care 2154 participanti fiind inregistrati de IFCC din Romania si 2755 au fost participanti din intreaga lume!
 2. In calitate de profesionist din sistemul sanitar din Romania, Doctor in medicina si Presedinte al OBBCSSR,
  am organizat in Romania cel de al doilea webinar international sub auspiciile IFCC care a avut loc in 13.09.2023 la care au fost inregistrati de IFCC 4431 de participanti dintre care 2232 din Romania si diferenta de 2199 au fost participanti din intreaga lume!