Furnizori EMC

Organizația profesională OBBCSSR recunoaște ca furnizori de EMC pentru biochimisti, biologi si chimiști pentru creditarea manifestarilor stiintifice: 

  1. Facultatile de Medicina si Stiinte (Chimie si Biologie) prin catedrele de profil pentru toate cursurile care au ca grup tinta biochimisti, biologi si chimisti;
  2. Societatile academice nationale (Societea de Hematologie, Societatea de Citometrie, Societatea de Microbiologie, etc.) pentru toate manifestarile stiintifice care au ca grup tinta biochimisti, biologi si chimisti;
  3. Ministerul Sanatatii Publice, Autoritatile de Sanatate Publica, unitatile sanitare autorizate sa desfasoare activitate de învatamânt post-universitar;
  4. ONG-urile (asociatii sau fundatii) nationale sau internationale care organizeaza manifestari stiintifice, cu sau fara taxa de participare, cu participare fizica sau online, care au drept grup tinta biologi, chimisti si biochimisti, doar daca manifestarea stiintifica are loc în parteneriat cu OBBCSSR.

Creditarea manifestarii stiintifice se face la cererea organizatorilor; pentru creditare trebuie sa se trimita la OBBCSSR cu o luna de zile înainte de organizarea manifestarii stiintifice:
    – cererea de creditare;
    – agenda cursului pe zile, ore, numele si gradul profesional al lectorilor;
    – partea din Statut din care rezulta ca societatea are dreptul legal de a organiza manifestarile stiintifice pentru care solicita creditarea (în cazul societatilor academice, firmelor si ONG-urilor).

Pasii care trebuiesc parcursi de catre solicitantul unei manifestari stiintifice:

  1. Organizatorul solicita de la OBBCSSR cererea de creditare a cursului;
  2. OBBCSSR transmite solicitantului formularul de cerere de creditare;
  3. Solicitantul transmite OBBCSSR formularul de solicitare de creditare completat, programul detaliat pe ore si zile;
  4. OBBCSSR transmite solicitantului modelul de certificat de creditare a cursului sau manifestarii stiintifice în care este trecut numarul de credite acordate, numarul si data adresei din registrul de iesire al OBBCSSR;
  5. Organizatorul transmite OBBCSSR lista cu participantii.

NOTĂ: In cazul firmelor si a ONG-urilor OBBCSSR îsi rezerva dreptul de a analiza si decide. Semneaza membrii Comisiei Profesional-Stiintifice.

TAXA DE CREDITARE este prevăzută de HCN nr. 533/27.05.2021deschide aici (respectiv la art. 13deschide aici și art. 26deschide aici), care se achita in contul OBBCSSR. Datele de facturare sunt:

OBBCSSR, str. J.L.Calderon nr.36, sc.A, ap.4, sector 3, Bucuresti,

CIF 16334155, Cont BRD, Dorobanti, IBAN RO 96 BRDE 445 SV 25945734450